Limarija :: Pritisak

Karoserija automobila napravljena je od različitih oblika pleha (lima) koji su zajedno sastavljeni. Kao što su krov, drukposle1vrata, nosači, pragovi, rubovi itd. Sastavljeni u jedan sklop ili formu. Slabiji limovi napravljeni u neki oblik ili formu zbog svoje velike površine imaju veliku elastičnu čak I ako imaju ojačanje. Shodno tome kao I sanžno oblikovan na malom prostoru elastičan je. Stabilnost svih delova oblikovani od pleha ili lima se postiže kod ispravljanja, peglanja u ovom slučaju druk tehnikom ima svoju granicu I nje se treba pridržavati. Samo jedna ciljana I unapred odredjena tehnika za ispravljanje malih ulubljenih mesta sa odgovarajućim alatom je najbitnije.

Šta je zapravo druk tehnika?


Sa ovim progresivnim sistemom za isterivanje malih ulubljenih mesta je moguće raditi bez drugih pomoćnih alata. Male ulubljene rupe i mesta mogu se na karoseriji auta jeftino, brzo I ekološki popraviti bez lakiranja. To znači da na svim mestima lak ne sme biti oštećen.
Ova tehnika se primenjuje kada je auto oštećen na parking mestu i od grada ili neki drugi vidovi oštećenja (bez lak oštećenja)

Drago nam je da možemo da vas uputimo u potpunosti o ovoj metodi rada.