Lakiranje :: Poliranje

Perfektan završetak zahvaljujući poliranju

Moderne infracrvene lampe omogućuju brzo sušenje izmedju farbanja i za dobru poliranječvrstinu laka. Na kraju se popravljeno mesto kontroliše i ujedno polira tako da se ne razlikuje od ostalih delova automobila. Najveći kvalitet našeg rada je ispunjen kada posle poliranja na celokupnoj popravci ništa ne može da se primeti (vidi).

Kada vi vaš automobil redovno održavate i perete doprinosite u ovom konkretnom slučaju da vaš automobil ima manji gubitak na vrednosti. Vi zanate sami kada kupujete automobil gledate upravo u sjaj laka. Jedino redovno poliranje može da pomogne da vaš automobil uvek izgleda i da ima sjaj u svim vremenskim uslovima.

Jedno sredstvo za poliranje sastoji se od različitih hemijskih sastojaka. Optimalno poliranje ne donosi samo sjaj nego time i održavanje laka. Izbor pravih pasti za poliranje je umetnost sama za sebe.

Posebno u zimskom periodu lak je izložen raznim uticajima da bi ste oštećenje laka sprečilil potrebno je da se redovno vrši zaštita laka.

Čišćenje laka je potrebno radtii u letnjem periodu i to u leto zbog smole od drveta koje pada na vaš automobil i nagriza lak ili ptice.